Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

‘Ik denk dat er iets op komst is met Dua Lipa', schrijft de zangeres op Instagram.

BEVESTIGD: Angèle kondigt samenwerking met Dua Lipa aan op Instagram

Geruchten waren er genoeg, maar nu is het ook eindelijk bevestigd. Nadat ze samen gespot waren in Londen kondigt Angèle nu aan dat ze binnenkort een muzikale samenwerking met Dua Lipa uitbrengt. Wij zijn alvast ontzettend benieuwd naar het resultaat!


Een collab tussen Angèle en Dua Lipa hadden we zo meteen niet verwacht, maar de zangeres kondigde gisteren op Instagram aan dat de samenwerking er effectief komt. De afgelopen dagen deden er alvast heel wat geruchten de ronde. De twee werden namelijk samen gespot in Londen.

Angèle x Dua Lipa


Angèle en Dua Lipa waren er ook duidelijk aan het werk, want ze werden gezien tijdens het opnemen van een videoclip. De timing kan alvast klopen, want Dua Lipa is momenteel volop bezig met een upgrade van haar album ‘Future Nostalgia’. Hoogstwaarschijnlijk zal haar creatie op 6 november voor een tweede keer gelanceerd worden en dit op de Franse markt. Een aantal samenwerkingen met een paar Franstalige artiesten is dus niet onwaarschijnlijk! De media in Frankrijk denkt bovendien dat het om een gloednieuw nummer gaat en geen herwerking van één van reeds bestaande hits van Dua Lipa.

De beelden van Dua Lipa en Angèle doken vorig weekend voor het eerst op en gelukkig hebben we niet lang moeten wachten op bevestiging. Angèle liet namelijk gisteren via haar Instagrampagina weten dat de samenwerking een feit is. ‘Ik denk dat er iets op komst is met Dua Lipa’, schrijft de Franstalige zangeres onder een foto van hun tweetjes op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

????? I think quelque chose is coming bientôt with @dualipa

Een bericht gedeeld door Angèle (@angele_vl) op


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer gaf Angèle voorlopig niet prijs, dus voorlopig is het nog eventjes wachten op verdere informatie. Wij hopen alvast dat de geruchten kloppen en dat ze de collab zullen lanceren op 6 november. Nog maar een kleine twee weken wachten, jongens!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '