Home celebs Er zou een muzikale samenwerking tussen Dua Lipa en Angèle zitten aan...

Er zou een muzikale samenwerking tussen Dua Lipa en Angèle zitten aan te komen

Het dreamteam werd in Londen gespot tijdens het filmen van een videoclip.

Dua Lipa Angèle
© Getty

De Kosovaars-Britse hitzangeres Dua Lipa (25) en onze nachtegaal Angèle (24) samen op één podium? Het zou zo maar eens kunnen, want de twee zouden druk bezig zijn aan een samenwerking. Dat kan alleen maar vonken geven!

Een collab tussen Angèle en Dua Lipa? Dat hadden we in de verste verte niet durven te dromen, maar is wel nét wat we nodig hebben om 2020 toch nog een beetje aangenamer te maken. De populaire ‘Physical’-zangeres is namelijk samen met Angèle door de paparazzi gespot in Londen, en dat zou niet geheel toevallig zijn…

Future Nostalgia

Dua Lipa is namelijk volop bezig aan een upgrade van haar album ‘Future Nostalgia’, dat op 6 november hoogstwaarschijnlijk voor een tweede keer, speciaal voor de Franse markt, zal gelanceerd worden. Op de nieuwe versie van dat album zullen een aantal samenwerking staan met Franstalige artiesten, dus de kans dat ook Angèle met Dua Lipa in de studio dook is bijzonder groot, en helemaal als je weet dat ze samen in de Britse hoofdstad gespot werden tijdens het filmen van een videoclip!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De geruchtenmolen draait intussen overuren. Volgens de Franse media zouden de twee vrouwen een gloednieuw nummer uitbrengen, en dus geen herwerkte versie van een van Dua Lipa’s hits. Of dat wel degelijk het geval en of we de twee binnenkort überhaupt samen op de radio te horen zullen krijgen is nog even afwachten. Een ding is wel al zeker: wij zijn nu al fan!

Lees ook: