Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

'Just A Notion' is alweer een voorsmaakje van het album 'Voyage'.

ABBA verrast fans met nog een nieuwe single

Annelies Hart

Het wachten is bijna afgelopen, want op 5 november komt het nieuwe album van ABBA uit. Toch konden de bandleden het niet laten om de fans nog een voorproefje te geven. ‘Just A Notion’ is de derde single van de nieuwe plaat ‘Voyage’.

Vorige maand kondigde de Zweedse poplegende ABBA hun eerste album in 40 jaar aan, ‘Voyage’. Ze deelden al meteen twee nieuwe nummers: ‘I Still Have Faith In You’ en ‘Don’t Shut Me Down’. De fans gingen uit hun dak en hadden best wel genoeg om toe te komen tot 5 november, maar ABBA wilde toch meer doen.

De vier bandleden sturen namelijk alweer een single de wereld in: ‘Just A Notion’. Het nummer is echter niet nieuw, want de band schreef het oorspronkelijk in 1978 voor hun zesde album ‘Voulez-Vous’, maar het haalde de cut niet. Gelukkig komt daar nu verandering in met ‘Voyage’.

Björn Ulvaeus omschreef de nieuwe single als “een belachelijk vrolijk liedje, dat je hopelijk opvrolijkt in deze donkere tijden.” Klinkt veelbelovend!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het nieuwe album ‘Voyage’ komt uit op 5 november.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '