Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Volgens een bron is het eindelijk zover!

‘ABBA maakt comeback en komt na 39 jaar met gloednieuwe muziek’

Ysaline Pollet

De liedjes van ABBA horen we na bijna veertig jaar nog constant. Zo zitten ze in films zoals ‘Mamma Mia’, maar ook op feestjes worden nummers zoals ‘Gimme!’ nog grijs gedraaid. Nu hebben we goed nieuws, want de Zweedse popgroep zou volgens een bron eindelijk hun comeback maken.


Queen, The Rolling Stones, The Beatles, U2… Het zijn maar enkele van de vele muziekgroepen die met hun iconische liedjes een grote indruk hebben nagelaten op onze maatschappij. Hetzelfde geldt ook voor de Zweedse popgroep ABBA die bestaat uit de vier leden Björn Ulvaeus (76), Benny Andersson (74), Agnetha Fältskog (71) en Anni-Frid Lyngstad (75). De band ontstond in 1972, maar ging weer uit elkaar in 1982.

Vrijdag


Nu maken de ‘Dancing Queen’-sterren na 39 jaar eindelijk hun comeback en brengen ze nog eens nieuwe muziek uit. Het eerste lied zou volgens een bron van The Sun volgende vrijdag al gelanceerd worden! Nieuwe liedjes stonden oorspronkelijk gepland voor release in 2020, maar de coronacrisis stak daar een stokje voor.

Daarnaast komt ABBA volgens The Sun met een show ‘Abba Voyage’ waarin we ook een soort docufilm zullen zien over hoe de Zweede band z’n comeback maakt. Van het maken van nieuwe muziek tot het ontstaan van het theater in Londen voor hun hologramshow.

Daarin zullen de vier leden niet zelf optreden, maar zullen hun Abba-tars of beter gezegd hologrammen van hun jongere zelf dat doen. Volgens de bron van de Britse tabloid zullen Bjorn, Benny, Agnetha en Anni-Frid wel aanwezig zijn op de openingsavond. De opening van de show staat gepland voor mei 2022.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '