Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Kevin Winter via Getty Images

Met 'Be Alive' doorbreekt Queen B haar muzikale stilte.

Beyoncé dropt nieuwe muziek in trailer ‘King Richard’

Annelies Hart

Het is al een paar maanden stil rond Queen B, maar daar komt nu verandering in. In de trailer voor ‘King Richard’, een film over de beroemde tenniszussen Venus (41) en Serena Williams (40), is namelijk haar nieuwe nummer, ‘Be Alive’, te horen.

Beyoncé heeft de afgelopen tijd op muzikaal vlak niet veel van zich laten horen. Haar laatste solo-album, ‘Lemonade’, dateert zelfs al van 2016. Tijd om die stilte de doorbreken dus, en dat doet ze met een gloednieuw nummer: ‘Be Alive’.

De track is te horen in de trailer voor ‘King Richard’, een biopic met Will Smith in de hoofdrol. ‘King Richard’ vertelt het verhaal van de opkomst van de razend getalenteerde tenniszusjes Venus en Serena Williams, vanuit het perspectief van hun vader Richard (Will Smith).

‘Be Alive’ is een sterk nummer met een indrukwekkend orkest op de achtergrond en de krachtige stem van Beyoncé op de voorgrond. Het nummer is te horen in de tweede helft van de trailer, die Serena Williams op ¨Twitter deelde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘King Richard’ komt uit op 19 november.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '