Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Raymond Hall via Getty Images

De breuk zou te maken hebben met een heftige ruzie tussen Zayn en Gigi's mama Yolanda.

Gigi Hadid en Zayn Malik gaan vermoedelijk uit elkaar

Naomi Ghyssaert

Supermodel Gigi Hadid (26) en zanger Zayn Malik (28) gaan volgens meerdere bronnen uit elkaar. Het nieuws doet de ronde nadat Yolanda Hadid (57) – Gigi’s moeder – beweert dat ze geslagen werd door Zayn.

Het koppel verwelkomde nog maar in september 2020 hun eerste kindje, Khai, maar na zes jaar dooft de knipperlichtrelatie uit. Dat werd door meerdere bronnen bevestigd aan het magazine People: ‘Ze zijn uit elkaar, maar blijven nog steeds goede ouders. Ze doen aan co-ouderschap.’

Gelekt familiedrama

De beslissing om uit elkaar te gaan blijkt noodgedwongen, want er werd een familiedrama gelekt. Zo maakte Yolanda Hadid – de moeder van Gigi – al eerder bekend aan TMZ dat Zayn haar heeft geslagen. De jonge papa weerlegt de accusaties en reageerde uitgebreid op Twitter dat hij het jammer vindt dat er verdeeldheid is in de familie, maar dat hij Khai zal beschermen. Hun dochtertje blijft voor zowel Gigi als Zayn de grootste prioriteit. Meer details over het vermoedelijke incident zijn niet bekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '