Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

Zal een lelijke breuk vermeden kunnen worden?

Treurig nieuws in ‘Thuis’: dit koppel gaat helaas uit elkaar

Naomi Ghyssaert

Het zat er stilletjes aan te komen… Het standvastige koppel Femke en Peter gaat uit elkaar. Hun relatie kende heel wat hoogtes en laagtes, maar voor Peter zijn de brokken niet meer te lijmen.

Het ging mis sinds Nina – Peters ex – terug in het plaatje kwam. Zo bleek dat Peter een dochter had – Yasmine – die hij achterhield voor Femke. Met dat nieuws nam ze wat afstand en vond ze toeverlaat bij Kobe.

Het koppel probeerde hun huwelijk nog te redden met een goedbedoelde pauze. Wat rust vinden was belangrijk, en dan vooral voor zoon Vic. Maar wanneer Femke Kobe blijft opzoeken en er enkel nog ruzie wordt gemaakt, is Peter er klaar mee: ‘Ik denk dat we best scheiden.

© Eén

Hoe het begon – en eindigde

Na een aantal affaires en scheve schaatsen van zowel Femke met haar halfbroer Rafaël, agent Tim en nu Kobe, als Peter met Nina en Peggy, loopt hun huwelijk uiteindelijk toch op de klippen. Het leek er nochtans even op dat alles de goede richting uitging, maar de gebeurtenissen van de laatste tijd deden de boel weer ontploffen waardoor Peter dus finaal besluit om het huwelijk met Femke stop te zetten. Nu nog hopen dat deze breuk vlot verloopt en ze een lelijke vechtscheiding kunnen vermijden.

© Eén

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '