Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Jens Dendoncker is weer van de partij, maar hij is niet alleen!

‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ keert in november terug met een vernieuwd concept

Ysaline Pollet

Op maandag 8 november is het zover: een nieuw seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ gaat van start op ons televisiescherm. Alleen heeft het programma enkele nieuwigheden.

In het vierde seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ helpt Jens Dendoncker opnieuw om Vlamingen op een originele manier een boodschap te bezorgen. Alleen is hij dit keer niet alleen!

Jeroen Verdick, met wie hij al jaren bevriend is, is zijn sidekick met wie hij het werk verdeelt. Zo kon Jens het na een moeilijk jaar rustig aan doen en konden ze de mensen die Jens herkennen toch nog beetnemen. Slim gezien!

© VTM

Nora Gharib en Staf Coppens

Naast onbekende Vlamingen, zien we elke aflevering ook een bekend gezicht. Zo wordt laatkomer Nora Gharib dit seizoen door haar twee zussen beetgenomen die het beu zijn dat ze nooit op tijd is. En er werd ook naar Zweden afgereisd om Staf Coppens een boodschap te brengen. Volgens zijn broer Maarten verliest namelijk altijd zijn sleutels.

We zijn benieuwd welke bv’s nog bij de neus zullen worden genomen! ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ is vanaf maandag 8 november wekelijks om 20u35 te zien op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '