Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Marc Piasecki via Getty Images

Minder dan 24u voor de release van het album 'Equals'.

Ed Sheeran brengt nieuwe single ‘Overpass Graffiti’ uit

Annelies Hart

Het nieuwe album van Ed Sheeran komt uit om middernacht, maar de zanger kon het toch niet laten om zijn fans nog een voorsmaakje te geven. Deze ochtend dropte hij ‘Overpass Graffiti’, de vierde single van de nieuwe plaat ‘Equals’.

De afgelopen weken werden we al verwend met drie singles van Eds nieuwe album. ‘Bad Habits’, ‘Visiting Hours’ en ‘Shivers’ deden het allemaal al top in de hitlijsten, dus de verwachtingen voor de nieuwe plaat waren hoog. Hoewel de release van ‘Equals’ voor middernacht gepland staat , krijgen we op de valreep nog een laatste single.

‘Overpass Graffiti’ lijkt op muzikaal vlak een vrolijk upbeat nummer, maar vertelt het verhaal van een koppel dat met problemen zit in hun relatie. Het nummer zal ongetwijfeld meekomen op de ‘+–=÷x’-Tour (de Mathematics tour) waarmee de Ed Sheeran op 22 en 23 juli hij in het Koning Boudewijnstadion in Brussel staat.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '