https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © getty

Tickets zijn nu te koop.

Ed Sheeran geeft extra concert in Koning Boudewijnstadion

Herlinde Matthys

Goed nieuws voor fans van Ed Sheeran, want de zanger geeft volgende zomer een extra concert in het Koning Boudewijnstadion. Naast vrijdag 22 juli, zal Teddy ook zaterdag 23 juli het dak eraf doen gaan in Brussel.


I’m in love with the shape of you, it’s too cold outside for angels to fly, now I see fire inside the mountain. Als je al deze lyrics zonder haperingen luidkeels kan meezingen, dan sprong je sowieso een gat in de lucht toen Ed Sheeran aankondigde dat hij na drie jaar opnieuw zal optreden in ons Belgenlandje. De ticketverkoop voor zijn optreden op vrijdag 22 juli in het Koning Boudewijnstadion liep gisteren als een trein. Daarom besliste de popster om een extra concert te geven.

Uitzinnige fans


Teddy blijft volgende zomer een dagje langer in Brussel, want ook op zaterdag 23 juli zal hij het beste van zichzelf geven op het podium voor duizenden uitzinnige fans. Tickets voor dat concert zijn momenteel verkrijgbaar op  Ticketmaster en Eventim, en kosten net als de dag ervoor minimum 70 euro.

Ook voor de show van vrijdag 22 juli zijn er trouwens nog enkele tickets beschikbaar. Hou er dan wel rekening mee dat je mogelijks niet naast elkaar kan zitten omdat het de laatste kaartjes zijn. Beide shows zijn onderdeel van Eds Europese ‘+ – = ÷ x Tour’ ter promotie van zijn nieuwste album ‘=’ ofte ‘Equals’ dat op 29 oktober uitkomt.

Wil/kan je niet zo lang wachten om Ed Sheeran live aan het werk te zien, dan kan je natuurlijk tickets proberen te bemachtigen voor de intieme optredens die de zanger geeft begin oktober op de VRT en in The Qube.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content