Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty Images

Assepoester was duidelijk een bron van inspiratie!

ZIEN: Britney Spears (40) stapt in huwelijksbootje met Sam Asghari (28)

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Het is officieel! Britney Spears heeft het jawoord gegeven aan haar partner Sam Asghari. Dat deed de zangeres tijdens een intieme ceremonie met familie en vrienden in hun afgelegen huis in het zonnige Los Angeles.

Het stel verloofde zich in september 2021, maar naar een exacte trouwdatum bleef het voor fans gissen. Tot nu, want op Instagram sijpelen zonet de allereerste kiekjes van hun grote dag door. Daarop zien we Britney in een witte off-the-shoulderjurk die op maat gemaakt is door Versace.

Een toch wel klassiek en braaf silhouet met een open halslijn, maar de zangeres geeft er wel haar eigen toets aan met een bijpassende choker die bezet is met diamanten. So nineties! Sam vulde Britneys look aan in een zwarte smoking, ook een ontwerp van het Italiaanse modehuis.

Assepoester

De ceremonie, die naar verluid slechts tien minuten duurde, ging door in de statige villa van het koppel en werd bijgewoond door een select groepje genodigden. Onder de gasten: Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore, Paris Hilton, Ansel Elgort, will.i.am en uiteraard ook Donatella Versace.

Kosten noch moeite werden gespaard om er een onvergetelijke trouwdag van te maken. Zo huurde het koppel een witte koets mét wit paard in en werd het balkon waarop ze een kus deelde bezaaid met roze en crèmekleurige bloemen. Net Assepoester!

Na de ceremonie was het tijd om de beentjes los te gooien. Op het feest ruilde Britney haar statige trouwjurk in voor niet één, maar wel drie outfits. Een zwarte mini-jurk werd gevolgd door een tweekleurige outfit en tot slot nog een rode mini-jurk, allemaal van Versace. Het pasgetrouwde koppel besloot geen openingsdans te doen, maar Selena Gomez, Madonna en de bruid dansten wel samen op het catchy nummer ‘Toxic’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '