https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De zangeres pronkt in een Instagramfilmpje met haar grote verlovingsring.

Britney Spears (39) is verloofd met Sam Asghari

Britney Spears is verloofd. De zangeres maakt dit goede nieuws bekend door in een Instagramfilmpje trots haar verlovingsring te tonen aan de zijde van haar partner, en nu dus verloofde, Sam Asghari (27).


Het is al enige tijd geleden dat Britney Spears de hitlijsten veroverde met haar catchy nummers, maar toch was ze de laatste weken the talk of the town in de media over de hele wereld. Dat had natuurlijk alles te maken met het conservatorship dat haar vader Jamie over haar heeft. Na haar mental breakdown in 2008 leefde ze de voorbije dertien jaar onder zijn zeggenschap. Fans van de zangeres roepen al jaren #FreeBritney en eind juni gaf ze eindelijk in de rechtbank toe dat ze inderdaad niet gelukkig is en dat ze haar leven terug wil krijgen.

Leeuwin


Enkele dagen geleden liet Jamie Spears weten dat hij op de wens van zijn dochter om een einde te maken aan het conservatorship wil ingaan. Britney kan dus binnenkort eindelijk opnieuw het leven leiden dat ze wil. Sam, die trouwens personal trainer en acteur is, maakte van die gelegenheid gebruik om zijn vriendin met wie hij al zo’n vijf jaar samen is ten huwelijk te vragen.

Britney is duidelijk dolgelukkig dat Sam haar die grote vraag stelde. In een Instagramfilmpje dat ze postte, pronkt ze trots met een kanjer van een verlovingsring aan haar linkerhand. Het is een diamanten exemplaar waarin lioness of leeuwin gegraveerd staat, Sams bijnaam of koosnaampje voor Britney. Sam vraagt haar in de video of ze er blij mee is, waarna ze een tweede keer volmondig ja zegt.

Derde keer, goede keer


In het onderschrift bij de video schreef ze: ‘Ik kan het niet geloven!’ Sams manager bevestigde de verloving van het koppel aan Reuters. ‘Ze maakten hun lange relatie vandaag officieel en ze zijn diep geraakt door de steun, toewijding en liefde die ze van iedereen krijgen’, aldus Brandon Cohen.

Britney was in het verleden al tweemaal getrouwd. In 2004 stapte ze in het huwelijksbootje met Jason Alexander, maar dat huwelijk duurde slechts 55 (!) uur. En in 2004 wisselde ze ook haar jawoord uit met Kevin Federline met wie ze ook twee zonen heeft Jayden (15) en Sean (15). In 2007 kwam er een einde aan dat huwelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Alleen maar liefde:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten