Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De actrice postte een schattige foto van hun tweetjes met daarbij de hashtag #loveislove.

Rebel Wilson (42) maakt nieuw lief bekend op Instagram

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Rebel Wilson (42) maakte haar relatie Instagram official. De actrice postte een schattige foto waarop ze poseert met haar nieuw lief, modeontwerpster Ramona Agruma.

Ken je het gevoel dat je die glimlach niet meer van je gezicht kan vegen wanneer je bij de persoon bent die je kriebels geeft? Wel, die glimlach hebben Rebel Wilson en haar nieuw lief op het kiekje dat hun prille relatie openbaar maakt. Het plaatje doet elke romanticus ongetwijfeld smelten, maar het onderschrift doet er nog een schepje bovenop. ‘Ik dacht dat ik een Disneyprins zocht, maar wat ik misschien al die tijd echt nodig had was een Disneyprinses’, schreef de actrice bekend van onder meer de ‘Pitch Perfect’-films en ‘The Hustle’.

Rebel typte er nog de hashtag #loveislove bij en enkele emoji’s waaronder een regenboogje. De gelukkige prinses is modeontwerpster Ramona Agruma. De actrice verklapte vorige maand in een podcast dat ze een relatie had en dat ze haar lief leerde kennen door een gemeenschappelijke vriend die dacht dat de twee wel samen zouden passen. Over de identiteit van die lover repte ze toen nog geen woord.

Ze vertelde aan het Amerikaanse magazine People dat ze eerst wekenlang praatten via de telefoon voor ze elkaar in real life ontmoetten. ‘Het voelt geweldig om in een heel gezonde relatie te zitten’, aldus Rebel.

Nog meer heuglijk nieuws uit celebland:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '