Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Zowel de bruid als de bruidegom deelden enkele foto's van deze bijzondere dag op Instagram.

Kourtney Kardashian en Travis Barker stappen in huwelijksbootje in Italië

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Kourtney Kardashian (43) en Blink-182-drummer Travis Barker (46) wisselden gisteren hun jawoord uit in het Italiaanse Portofino, in het bijzijn van hun vrienden en familie. De oudste zus van de Kardashian-clan deelde enkele foto’s van de bijzondere dag en ze stráálde!

Kourtney Kardashian en Travis Barker kondigen begin 2021, na weken van geruchten, officieel aan op Instagram dat ze een koppel zijn. Ze waren al jaren goeie vrienden, maar die vriendschap groeide uit tot iets meer. In oktober van datzelfde jaar vroeg Travis haar ten huwelijk in Californië. De rocker ging op één knie zitten op een met rozen bedekt strand, superromantisch!

Voor de wet

Geen lange verloving voor deze tortelduifjes, want een dik halfjaar later wisselden ze hun jawoord uit. Eerst voor de grap in een wedding chapel in Las Vegas, waar hun ‘huwelijk’ bezegeld werd door een Elvis Presley-imitator. Een paar dagen geleden was het tijd voor the real deal en trouwden de twee voor de wet in Santa Barbara in Californië. Voor Kourtney is het de allereerste keer dat ze in het huwelijksbootje stapte, ze is namelijk niet getrouwd met Scott Disick, de papa van haar kindjes. Travis trouwde wel al twee keer.

Gisteren stapten Kourtney en Travis een tweede keer samen in het huwelijksbootje in Portofino in Italië in het bijzijn van hun dichte familie en beste vrienden. De ceremonie vond plaats in L’Olivetta, een villa van Dolce & Gabbana. Het feest ging daarna door in Castello Brown, een kasteel uit de zestiende eeuw.

Happily ever after

Zowel de bruid als de bruidegom deelden enkele foto’s van hun huwelijk op Instagram met als onderschrift: ‘Introducing Mr. And Mrs. Barker’ en ‘happily ever after’. Kourtney zag er fantastisch uit in een korte witte trouwjurk van Dolce & Gabbana met een indrukwekkende, lange sleep. Travis koos dan weer voor een klassiek, zwart kostuum.

Kourtney heeft drie kindjes Mason (12), Penelope (9) en Reign (7). Travis heeft een zoon Landon (18), een dochter Alabama (16) en een stiefdochter Atiana (23). Het koppel maakt er geen geheim van dat ze hun gezinnetje binnenkort graag nog willen uitbreiden.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '