Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

'Zeggen dat ik blij ben, dekt de lading niet. Ik ben extatisch!'

Kelly Osbourne (37) is zwanger van haar allereerste kindje

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Kelly Osbourne (37) wordt voor de allereerste keer mama. Ze maakte dit fantastische nieuws bekend door te poseren met een echo van de kleine spruit in haar buik op haar Instagrampagina.

Kelly’s vorige post dateerde al van begin maart, en daarna bleef het redelijk stil op haar sociale media. Daar had de voormalige realityster en dochter van rocklegende Ozzy Osbourne een heel goede reden voor, want ze is zwanger van haar allereerste kindje!

Extatisch

‘Ik ben enorm enthousiast om aan te kondigen dat ik mama word’, schrijft Kelly als onderschrift bij een foto waarop ze poseert met de echo van haar kleintje. ‘Zeggen dat ik blij ben, dekt de lading niet. Ik ben extatisch!’ In de foto tagde ze de papa in wording Sidney George Wilson, dj en lid van de metalband Slipknot.

Kelly en Sid zijn al drieëntwintig jaar vrienden, maar op valentijn maakte ze bekend dat ze een koppel vormen. ‘Je bent mijn beste vriend, mijn soulmate en ik ben dolverliefd op je’, schreef ze toen bij een foto van hun tweetjes waarop ze elkaar een innige kus geven. Heel wat celebs waaronder Lily Collins en JoJo wensten de toekomstige ouders een dikke proficiat in de comments.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '