Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

En ook haar mooie naam maakten ze recent bekend.

Priyanka Chopra (39) en Nick Jonas (29) delen eerste glimp van hun surrogaatdochtertje

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Priyanka Chopra kon voor het eerst als mama Moederdag vieren, en dat deden zij en haar man Nick Jonas op een speciale manier. Op Instagram deelden ze namelijk het allereerste beeld van hun dochtertje dat in januari via een surrogaatmoeder ter wereld kwam. En daar zijn beide ouders ontzettend dankbaar voor.

Priyanka Chopra en Nick Jonas trouwden in 2018 en mochten in januari dit jaar hun surrogaatdochtertje verwelkomen op de wereld. Dat heuglijke nieuws maakten ze toen bekend via Instagram. Maar ook ter gelegenheid van Moederdag delen ze het een en ander mee via het platform. Zo uitten ze niet enkel hun dankbaarheid, maar geven ook een eerste glimp mee van hun kleine wondertje.

Rollercoaster

Het kleintje moest zo’n honderd dagen op de neonatale intensieve zorg (NIC) in het ziekenhuis verblijven, maar mocht voor Moederdag eindelijk naar huis. In de Instagrampost zie je Priyanka met haar dochtertje dicht tegen haar borst, naast Nick. Het bijpassende onderschrift is dan ook een ode aan het moederschap én aan het het kleine meisje dat ze eindelijk mochten verwelkomen:

‘Op deze Moederdag kunnen we het niet laten om even stil te staan bij de afgelopen maanden en de rollercoaster waar we in hebben gezeten, en waarvan we nu weten dat zovelen die ook hebben meegemaakt. Na meer dan 100 dagen in de NIC, is onze kleine meid eindelijk thuis. De rit van elk gezin is uniek en vereist een bepaald niveau van vertrouwen. En hoewel die van ons een paar uitdagende maanden bleek te zijn, beseffen we nu hoe kostbaar en perfect elk moment is. We zijn dolgelukkig dat onze kleine meid eindelijk thuis is, en willen elke dokter, verpleegster en specialist bedanken die er elke stap van de weg waren. Ons volgende hoofdstuk begint nu, en ons kindje is echt een kanjer. Kom maar op, MM. Mama en papa houden van je.’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De ‘MM’ in de post verwijst dan ook naar de naam van de kleine spruit: Malti Marie. En die naam hebben Chopra en Jonas zorgvuldig uitgekozen. Want ‘Malti’ is Sanskriet, wat verwijst naar ‘fleurige bloem’ of ‘maanlicht’. De naam zou dan ook een knipoog zijn naar de Indiase roots van de mama. Daarbij krijgt het meisje een dubbele achternaam mee, zowel die van haar mama als papa. Zo staat er op haar geboorteakte de naam Malti Marie Chopra Jonas. Een hele boterham, dus! We wensen de ouders en het kleintje alle geluk toe.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '