Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

We komen ook het geslacht van de kleine spruit te weten.

Rihanna is bevallen van haar allereerste kindje

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Rihanna (34) en haar vriend A$AP Rocky (33) zouden voor het eerst mama en papa geworden zijn. Een bron bevestigde dit goede nieuws aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Rihanna maakte eind januari aan de wereld bekend dat ze zwanger was door met een vintage roze puffer coat van Chanel, die ze strategisch gezien open liet hangen zodat je haar bolle babybuikje zag, door de straten van New York te lopen met rapper A$AP Rocky. Het internet stond onmiddellijk op z’n kop!

Het is een...

De weken daarna bleef de zangeres opduiken in geweldige outfits die alle aandacht vestigden op het leventje dat in haar buik groeide. Volgens een goede bron zal ze zich nu kunnen uitleven met outfitjes voor de kleine spruit, want Rihanna zou afgelopen vrijdag 13 mei bevallen zijn in Los Angeles.

Het is het allereerste kindje van Rihanna en A$AP Rocky, en het zou een jongetje zijn. Het koppel date sinds december 2020, maar is al veel langer bevriend. Hoe het kleintje heet is voorlopig nog niet geweten en ook op een eerste foto of glimp van de baby op sociale media is het nog wachten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '