Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Met haar open roze donsjas van Chanel liet ze duidelijk een zwanger buikje zien!

Rihanna is voor het eerst zwanger van vriend A$AP Rocky

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Sociale media staan op stelten, want Rihanna (33) – onze Bad Girl Riri – werd samen met haar vriend én een zwangere buik gespot in New York City!

Rihanna en vriend A$AP Rocky verwachten samen een kindje! De twee werden afgelopen weekend in de straten van New York City gespot en dat zorgde voor heel wat media-aandacht – én prachtige foto’s. Want met haar open vintage roze puffer coat van Chanel liet ze ook duidelijk een zwanger buikje zien.

Eerste kindje en de ware

Het zal Rihanna’s en A$AP Rocky’s eerste kindje zijn samen. Het koppel date sinds december 2020 maar is al veel langer bevriend. En hoewel ze nog niet zo heel lang samen zijn, blijken de twee voor elkaar gemaakt te zijn. In een interview met GQ in mei 2021 meende de rapper zijn ware liefde te hebben gevonden: ‘Eens je het weet, weet je het zeker. Zij is de ware.’ Cute!

Wanneer het kindje precies wordt verwacht, is nog onduidelijk. Ook het geslacht van de baby wordt momenteel nog geheim gehouden. Maar wij zijn alvast ontzettend benieuwd naar de mini-Riri en er steevast van overtuigd dat de twee het ontzettend goed zullen doen als toekomstige ouders.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '