Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

We weten ook wanneer het programma van start zal gaan!

Maak kennis met de 15 vrouwen die in ‘De Bachelor’ strijden om het hart van Fabrizio

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Love is in the air, en dat heeft niet per se iets te maken met het feit dat valentijn voor de deur staat. Binnenkort gaat Fabrizio Tzinaridis (29) in ‘De Bachelor’ tussen deze 15 vrouwen namelijk op zoek naar zijn prinses op het witte paard.

Vanaf 9 februari (volgende week woensdag al!) kan je dankzij ‘De Bachelor’ vanuit je luie zetel richting Griekenland reizen, want daar proberen 15 single vrouwen het hart van ‘Temptation Island’-gezicht Fabrizio te veroveren. Tijdens zijn zoektocht naar de ware wordt hij bijgestaan door Goedele Liekens, die hem op tijd en stond het nodige advies zal geven. Uit een eerste preview konden we al opmaken dat dat advies broodnodig zal zijn, want de vrouwen hebben duidelijk veel over om Fabrizio voor zich te winnen. Wij stellen ze hieronder alle 15 voor.

Margaux (21)

Margaux (21)

Margaux (21)

De speelse Margaux uit Evere is een van de jongste vrouwen die naar Griekenland afzakt, maar dat laat haar niet afschrikken. De communicatiestudente vecht (dat belooft!) naar eigen zeggen voor haar doelen en hoopt in Fabrizio een zorgzame en respectvolle levenspartner én goede vriend te vinden.

Tatjana (26)

Tatjana (26)

Tatjana (26)

Tatjana (26) uit Mortsel heeft heel wat zaken gemeen met Fabrizio: ze is hardwerkend en ambitieus, heeft een eigen zaak (een schoonheidssalon dat ze volledig zelf uit de grond stampte) en ze heeft ook een kindje. ‘Als ik iets wil, dan ga ik ervoor‘, waarschuwt ze de andere kandidaten in een persbericht.

Sanne (33)

Sanne (33)

Sanne (33)

De 33-jarige Sanne komt uit Amsterdam en werkt als zelfstandige online marketeer. Ze hoopt haar gezinnetje met Fabrizio compleet te maken. Sanne heeft twee dochters uit een vorige relatie en vindt het belangrijk om hen het goede voorbeeld te geven en stevig in haar schoenen te staan. Daarom zal ze Fabrizio ook niet zomaar uit haar handen laten glippen.

Anna (26)

Anna (26)

Anna (26)

Ook Anna komt uit Nederland. Ze heeft net als Fabrizio Griekse roots en droomt van een eigen gezinnetje mét kindjes. Ze noemt zichzelf een ‘daydreamer and a nightthinker‘, benieuwd of Fabrizio haar stoutste dromen kan doen uitkomen!

Karina (29)

Karina (29)

Karina (29)

Ook de 29-jarige Karina uit Sint-Truiden wil haar toekomst, het liefst met Fabrizio, beginnen uitbouwen. Al loopt ze niet te hard van stapel: ‘Je hebt vier seizoenen nodig om een man te leren kennen‘, aldus de onderneemster. Karina heeft een passie voor dans en zang en hoopt dat ze die passie met Fabrizio kan delen. Daarnaast vindt ze ook gevoel voor humor, ambitie en respect belangrijke eigenschappen.

Zoraïma (30)

Zoraïma (30)

Zoraïma (30)

Volgens de Brugse storemanager Zoraïma is Fabrizio een ruwe bolster met zachte pit. Ze zoekt iemand die sterk in het leven staat, omdat ze zelf ook geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Ze is er dan ook van overtuigd dat Fabrizio weleens haar prins op het witte paard zou kunnen zijn.

Jelena (28)

Jelena (28)

Jelena (28)

Jelena uit Tremelo combineert haar job als leerkracht met haar job als alleenstaande mama van haar zoontje. Ze hecht veel belang aan familie en is vooral op zoek naar iemand die haar nog meer warmte en rust kan bieden. Daarom wil ze zich graag openstellen voor bachelor Fabrizio.

Yoni (21)

Yoni (21)

Yoni (21)

De 21-jarige Yoni uit Lokeren heeft op vlak van relaties nog niet zoveel ervaring, maar hoopt in Fabrizio haar soulmate te vinden. In het dagelijkse leven werkt ze als productiemanager in een entertaintmentbedrijf, en ook naast de werkvloer weet ze haar omgeving altijd warm te maken voor iets leuks. Voor sfeer en gezelligheid moet je dus bij haar zijn. Hopelijk neemt ze dat enthousiasme ook mee naar Griekenland!

Phaedra (21)

Phaedra (21)

Phaedra (21)

Maak kennis met Kosovo’s Miss Freedom of the World 2021: Phaedra uit Pervijze. De jonge verzekeringsadviseur staat héél ambitieus in het leven en staat graag in de spotlight. Ze geeft toe dat ze op eerder arrogante types valt, maar is ze daarvoor wel aan het juiste adres bij Fabrizio?

Esmée (24)

Esmée (24)

Esmée (24)

Esmée uit De Klinge is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ze doet mee aan ‘De Bachelor’ met maar één doel: winnen. Benieuwd of ze effectief met de man van haar dromen huiswaarts kan keren: een familieman die van kinderen houdt en het liefst Fabrizio heet.

Sharina (24)

Sharina (24)

Sharina (24)

Stel dat Fabrizio in Sharina uit Wolvertem de ware vindt, dan moet hij er rekening mee houden dat ze veel het huis uit zal zijn. Sharina werkt namelijk als sterilisatieassistente én in bijberoep als schoonheidsspecialiste. Al wil ze gelukkig misschien wel tijd vrijmaken om samen een gezinnetje te stichten, want ze wil heel graag kindjes.

Samira (23)

Samira (23)

Samira (23)

De 23-jarige Samira uit Bree liep Fabrizio in het uitgaansleven al een paar keer tegen het lijf, maar durfde hem nog nooit aanspreken. Daar komt binnenkort dus verandering in, want ze wil hem in Griekenland beter leren kennen. Samira is half Marokkaans, half Siciliaans. Zou ze hem met haar sexy Italiaans helemaal voor zich kunnen winnen?

Dagmar (23)

Dagmar (23)

Dagmar (23)

Een open boek zonder filters, zo noemt de 23-jarige Dagmar uit Essen zich. De zorgkundige is helemaal klaar om zich te settelen en hecht veel belang aan kleine attenties, gebaren en cadeautjes. Wij hebben zo’n donkerbruin vermoeden dat romanticus Fabrizio daar wel voor zal zorgen.

Madieke (28)

Madieke (28)

Madieke (28)

De Nederlandse sportcoach Madieke is sociaal, enthousiast en staat optimistisch in het leven, maar mist nog één ding: een man. Net als Fabrizio haalt ze veel voldoening uit sporten en is ze een echt familiemens. Match made in heaven?

Vanessa (33)

Vanessa (33)

Vanessa (33)

De 33-jarige Vanessa uit Brugge is ervan overtuig dat zij en Fabrizio voor elkaar gemaakt zijn. Ze is even impulsief en energiek als de Griekse adonis en denkt dan ook dat ze samen een ijzersterk team kunnen vormen dat zowel gezin als carrière op de eerste plaats zet.

Wie Fabrizio’s hart helemaal voor zich zal winnen, ontdek je vanaf 9 februari om 20u35 op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '