Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Die ring! Dat aanzoek!

‘To All the Boys’-actrice Lana Condor (24) is verloofd

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Lana Condor (24), bekend als Lara Jean uit de populaire Netflixfilms ‘To All the Boys’ werd onlangs ten huwelijk gevraagd door haar vriend Anthony De La Torre (28) en ze zei natuurlijk volmondig ja!

Amerikaanse actrice Lana Condor (24) schitterde in de ‘To All the Boys’-films. De eerste prent ‘To All the Boys I’ve Loved Before’ was een gigantisch groot succes in 2018, waardoor Netflix besloot om twee vervolgfilms te maken: ‘To All the Boys: P.S. I Still Love You’ en ‘To All the Boys: Always and Forever’. In de films staat liefde centraal en die grote liefde heeft hoofdrolspeelster Lana in real life ook gevonden!

Gelukkigste vrouw

Ze is namelijk verloofd met haar vriend, acteur en singer-songwriter, Anthony De La Torre (28) met wie ze al zo’n zes jaar samen is. Het koppel heeft samen twee schattige hondjes: Emmy en Timmy. En ook zij mochten uiteraard niet ontbreken op de verlovingsfoto’s. Té schattig!

‘Ja zeggen was de gemakkelijkste beslissing die ik ooit moest maken’, schrijft Lana bij een reeks prachtige foto’s. ‘Ik beschouw mezelf als de gelukkigste vrouw ter wereld. Naast mijn vader, ben jij zonder twijfel de beste man ter wereld. Emmy & Timmy vonden het hoog tijd dat mama en papa verloofd zijn!’

Prachtige verlovingsring

Op de kiekjes zie je Lana pronken met haar prachtige verlovingsring. ‘Het mooiste exemplaar dat ik ooit heb gezien‘, schrijft Lana over het juweel. Haar toekomstige hubbie werkte samen met een Vietnamese ontwerper om het mooie accessoire te maken omdat hij wist hoe belangrijk dit was voor zijn wifey. ‘Ik kan niet wachten om je vrouw te zijn. Ik hou van je!’

Beste vriend

Anthony deelde op zijn beurt ook een reeks geweldige foto’s van zijn bijzondere aanzoek op zijn Instagrampagina. ‘Het moment waarop je je beste vriend vraagt om voor altijd aan je zijde te blijven‘, aldus Anthony. ‘Ik wilde dit al zes jaar doen. De makkelijkste beslissing die ik ooit moest maken, was deze engel vragen of ze mijn vrouw wil worden.’ Smelt!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '