Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Na drie fluffy honden Panda, Diana en Gino is er nu ook een schattige baby ten huize Chopra/Jonas.

Priyanka Chopra (39) en Nick Jonas (29) verwelkomen eerste kindje samen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Priyanka Chopra (39) en Nick Jonas (29) hebben hun gezinnetje uitgebreid. Na drie fluffy honden Panda, Diana en Gino is er nu ook een schattige baby ten huize Chopra/Jonas. De actrice en zanger deelden dit geweldige nieuws via Instagram.

Priyanka Chopra en Nick Jonas maakten hun relatie in 2018 openbaar bekend en enkele maanden later prijkte er een verlovingsring rond de vinger van de actrice. Drie jaar geleden stapten ze in het huwelijksbootje. Het celebkoppel was klaar voor een volgende stap in hun relatie en mogen zich voortaan ook mama en papa noemen.

Surrogaat

Priyanka en Nick deelden dit geweldige nieuws op hun Instagrampagina. Ze postten geen schattig kiekje van zichzelf of elkaar met de kleine spruit, maar een tekstje waarin ze uitleggen dat ze hun kindje verwelkomden via een surrogaatmoeder.

Meer details over de baby zijn voorlopig nog niet bekend. We weten dus niet of het een jongen of een meisje is, en welke naam de actrice en zanger uitkozen. Wat wél overduidelijk is, is dat ze dolgelukkig zijn!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heel was celebs, waaronder broerlief Kevin en Joe Jonas, wensten de kersverse ouders heel veel geluk met hun kleine wondertje in de comments.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '