Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pieter-Jan Vanstockstraeten/Photo News

Ze kozen voor een unieke naam.

Eva De Roo en Jan Paternoster kregen voor de tweede keer een zoontje

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Feest ten huize De Roo-Paternoster, want Eva (33) en Jan (32) werden opnieuw mama en papa. Dat heugelijke nieuws laten ze weten met een vertederende foto.

‘Kan er op het laatste nippertje toch nog iets bij het jaaroverzicht van 2021?’, vraagt Eva De Roo op Instagram. Dat iets? Het kleine broertje van hun zoon Lucca. Eva en Jan werden voor de tweede keer ouders en delen dat fantastische nieuws vanuit het ziekenhuis met een prachtig kiekje van hun jongste gezinslid.

Cuteness overload

Met die foto en de caption verklappen ze meteen ook de naam van de kleine spruit. Arto, een unieke Keltische naam met een al even unieke betekenis: beer en steen. Eva en Jan kondigden vorig jaar aan dat Lucca grote broer zou worden, maar lieten niet weten wanneer hun tweede zoontje precies ter wereld zou komen. In haar Stories verklapt ze met een reeks extra foto’s dat ze het kleintje nog nét voor het nieuwe jaar verwelkomden; op 30 december om precies te zijn.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Onder de foto stromen de gelukswensen van vrienden en collega’s intussen binnen. Zo wensen onder anderen Mathieu Terryn, Average Rob en Elodie Ouedraogo hen proficiat. Dina Tersago reageert dan weer met ‘Wat een knapperd!’, en Flo Windey typt ‘cuteness overload’. En gelijk heeft ze!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '