Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Ze verklapten via Instagram ook meteen het geslacht.

Sportankers Lies Vandenberghe en Maarten Breckx verwachten tweede kindje

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Lies Vandenberghe (30) en Maarten Breckx (36) starten het nieuwe jaar met geweldig nieuws: hun gezinnetje breidt uit!

De voorbije dagen zagen we op onze Instagramfeed al heel wat foto’s passeren van vrienden, kennissen of BV’s/celebs die we volgen die ons – de ene al wat origineler dan de andere – een gelukkig nieuwjaar wensen. Ook Lies Vandenberghe postte een mooi kiekje van haar mooie gezinnetje in het warme Calpe.

Zomerkindje

Op het eerste gezicht zie je niks speciaals op de foto. Lies en haar man Maarten, die eveneens sportanker is op VTM, staan al lachend met hun zoontje Georges (2,5) op het strand. Pas als we het onderschrift lezen, valt onze frank: ‘Gelukkig nieuwjaar van onze groeiende familie aan de jouwe: babybroertje op weg!’

Lies Vandenberghe is dus opnieuw zwanger! Ze verklapte niet enkel het geslacht: het is opnieuw een jongetje, maar ook voor wanneer ze uitgerekend is: juli. Het wordt dus een zomerkindje!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lies en Maarten leerden elkaar kennen op het werk en gaven hun jawoord in 2018. Heel wat BV’s wensten de tortelduifjes veel geluk in de comments. ‘Boysmom’, schreef Maureen Vanherberghen. ‘Fantastisch nieuws’, typte Astrid Coppens en ‘Joepie’, reageerde Astrid Stockman.

Nog meer babynieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '