Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

Hij kondigde dit geweldige nieuws op een originele manier aan.

Kamal Kharmach (30) wordt opnieuw papa

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Kamal Kharmach (30) mocht 2021 afsluiten met zijn eindejaarsconference. Hij eindigde zijn hilarische show met fantastisch nieuws: hij wordt voor een tweede keer papa!

In 2019 kwamen we eveneens op oudejaarsavond te weten dat Kamal Kharmach voor de eerste keer papa ging worden. Een kleine maand later kwam de kleine spruit toen ter wereld. Loubna (2) wordt binnenkort grote zus, want Kamal verklapte op het einde van zijn hilarische eindejaarsconference ‘Mag ik even?’ dat zijn vrouw en hij een tweede kindje verwachten.

Een mini-Kamalleke

Naast zijn betoog voor hoe belangrijk kappers zijn en zijn ongezouten mening over de prestaties van onze Rode Duivels, had de komiek dus ook fantastisch nieuws! Hij had het over hoe de overheid de burgers moet beschermen, net zoals ouders voor hun kinderen zorgen. ‘Ze mogen daarbij fouten maken, maar op één voorwaarde: wij moeten altijd het gevoel hebben dat onze belangen op de eerste plaats voor hen staan.’

Waarom hechtte hij daar zo’n belang aan in zijn slotwoord? ‘Ik word weer papa’, aldus Kamal met een glimlach op zijn gezicht. ‘Een nieuw mini-Kamalleke’, reageerde de komiek nog op de Facebookpost van Eén.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '