Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Het koppel verwelkomde vorig jaar een zoontje.

””Home Alone’-ster Macaulay Culkin (41) heeft Brenda Song (33) ten huwelijk gevraagd’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

‘Home Alone’-gezicht Macaulay ‘Kevin’ Culkin (41) is voor actrice Brenda Song (33) op één knie gaan zitten. Zo laat een bron weten aan het Amerikaanse magazine People.

Macaulay en Brenda, die je misschien nog kent van ‘Zack & Cody’, leerden elkaar kennen op de set van de film ‘Changeland’ en maakten hun relatie in 2017 officieel. Het koppel verwelkomde vorig jaar een eerste kindje: een zoon Dakota. En 2022 belooft al even speciaal te worden, want de twee zouden nu verloofd zijn.

Gigantische verlovingsring

Volgens het Amerikaanse magazine People werd Brenda met een gigantische verlovingsring gespot én heeft een bron die dicht bij het koppel staat bevestigd dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zullen stappen. Het is niet echt een wonder dat ze het nieuws voor zich houden; hoewel ze al vijf jaar samen zijn, deelt het koppel bitter weinig over hun privéleven.

Het zal voor Brenda Song de eerste keer zijn dat ze zich verlooft, voor Macaulay de tweede keer. Hij trouwde in 1998 al een keertje met actrice Rachel Miner, maar dat huwelijk liep na vier jaar op de klippen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '