Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De zangeres pronkt op Instagram met haar mooie verlovingsring.

Pat Krimson en Loredana van 2Fabiola zijn verloofd

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Freak out today, I want you here to stay‘. En blijven zal ze doen, want Pat Krimson vroeg zijn partner en zangeres Loredana van 2Fabiola ten huwelijk en ze zei natuurlijk volmondig ja!

Loredana De Amicis (35) zingt al zo’n twaalf jaar bij 2Fabiola. Terwijl ze de eerste zeven jaar louter professioneel een duo vormde met Pat Krimson (56), sloeg de vonk op een gegeven moment toch over. In 2015 maakten de twee openbaar dat ze een koppel vormden.

‘Ze zei ja’

Patje heeft al een dochtertje Troy (9) uit een vorige relatie waar Loredana de fiere plusmama van is. ‘Ze weet dat ze altijd bij mij terechtkan’, zei de zangeres eerder tegen ons. Na bijna zeven jaar was het tijd voor de volgende stap in hun relatie en stelde Patje dé grote vraag.

Hij deelde een foto van dit prachtige moment op Instagram. ‘Ze zei ja’, schreef hij als onderschrift. ‘Nu nog op zoek naar een dj voor de bruiloft‘. Het zou natuurlijk vreemd zijn als hij op zijn eigen trouwfeest achter de draaitafel zou staan in plaats van op de dansvloer met zijn kersverse vrouw.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Loredana deelde hetzelfde kiekje waarop ze pronkt met haar mooie verlovingsring op haar sociale media. ‘Het was een heel romantisch moment’, schreef ze onder de foto. Heel wat bekende collega’s waaronder Suzan en Freek, Camille Dhont, Belle Perez en Sam Debruyn wensten de tortelduifjes een dikke proficiat in de comments.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '