Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Kevin Mazur/MTV VMAs 2021 via Getty Images

'En net als in elk leven voor dit leven, en elk leven dat zal volgen, heb ik ja gezegd.'

Machine Gun Kelly gaat op zijn knie voor Megan Fox

Annelies Hart

Het zat er al een tijdje aan te komen, zeker aangezien bevriend koppel Kourtney Kardashian en Travis Barker enkele maanden geleden al de stap waagden, maar nu is het officieel: Megan Fox en Machine Gun Kelly gaan trouwen. MGK ging op zijn knie voor zijn vriendin in een uiterst romantische setting. Dromerig!

Machine Gun Kelly zwoer dat hij nooit verliefd zou worden, tot Megan Fox op zijn pad kwam. Nu kan hij maar geen genoeg krijgen van de liefde. Om dat kracht bij te zetten stelde hij zijn vriendin dan ook de grote vraag: of ze met hem wil trouwen.

MGK vroeg Fox ten huwelijk op 11 januari en ze konden het heuglijke nieuws niet lang voor zichzelf houden, want een dag later prijkte de video van het hele gebeuren al op de Instagrampagina van de actrice.

Magie

Het onderschrift is alleszins al even dromerig als het aanzoek zelf. ‘In juli van 2020 zaten we onder deze banyanboom’, schreef Fox. ‘We vroegen om magie… We waren ons niet bewust van de pijn die we samen zouden moeten doorstaan in zo’n korte, hectische periode. Onbewust van het werk en de opofferingen die de relatie van ons zou vragen, maar bedwelmd door de liefde. En de karma.’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Anderhalf jaar later, na samen door de hel te zijn gegaan en meer te hebben gelachen dan ik ooit voor mogelijk had gehouden, vroeg hij me ten huwelijk. En net als in elk leven voor dit leven, en net als in elk leven dat zal volgen, heb ik ja gezegd. ... En dan dronken we elkaars bloed.’

Twee helften

Natuurlijk kregen we ook een foto van de indrukwekkende gepersonaliseerde verlovingsring. MGK heeft zijn best gedaan, want op het bandje zit zowel een diamant als een smaragd. De artiest zei dat de combinatie van hun geboortestenen symbool stond voor ’twee helften van dezelfde ziel die het duistere hart vormen dat onze liefde is’.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '