Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De acteur deed dit op een bijzonder originele manier.

Josh Duhamel vroeg zijn vriendin Audra Mari ten huwelijk

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Terwijl wij hier zitten te bibberen van de kou, vertoeven Josh Duhamel (49) en zijn vriendin Audra Mari (28) in zonnige oorden. Daar vroeg de acteur zijn partner ten huwelijk, op een bijzonder originele manier!

Josh Duhamel, bekend van onder meer ‘Las Vegas’ en ‘Transformers’, en model Audra Mari ruilden hun gezellige kersttrui in voor een zomerse outfit. Tijdens een avondlijke strandwandeling kwam het model voor de verrassing van haar leven te staan. Er spoelde een fles aan met een boodschap in en op het papiertje stond: ‘Audra Diane Mari, wil je met me trouwen?’

Grote glimlach

Op zo een romantisch én superorigineel huwelijksaanzoek zei Audra natuurlijk volmondig ja! Josh deelde een superenthousiast kiekje van net na het grote moment op zijn Instagrampagina. Hij houdt het briefje vast en de twee hebben een gigantisch grote glimlach op hun gezicht.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Josh Duhamel (@joshduhamel)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Audra deelde dezelfde foto met als onderschrift: ‘Mijn hart is zo blij, ik hou van je Josh.’ De twee begonnen in 2019 te daten en nu is het dus tijd voor de volgende stap.

Ex Fergie

Voor de acteur is het zijn tweede huwelijk. Hij was eerder al getrouwd met voormalige ‘Black Eyed Peas’-zangeres Fergie. Samen met haar heeft hij een zoontje Axl Jack (8). In 2017 ging het koppel na een huwelijk van acht jaar uit elkaar. Als vrienden, zo blijkt, want Fergie wenste het koppel alle geluk toe in de comments.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '