Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Hij goot hun openingsdans in een nieuw jasje.

James Cooke wordt verrast met eigen musical door manlief Dorian

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

James Cooke (37) zette de laatste weken tal van BV’s in de bloemetjes met een eigen musical in ‘James De Musical’. Eigenlijk verdient de man het ook zelf om eens ferm in de watten gelegd te worden, en daar zorgde manlief Dorian voor op MNM.

Elke donderdagavond trainen we onze lachspieren en halen we onze zakdoekjes boven tijdens een nieuwe aflevering van ‘James De Musical’. Zo passeerden onder meer Natalia, Jani Kazaltzis en Philippe Geubels al de revue. Peter Van de Veire en zijn sidekicks Kawtar en Wanne wilden de man achter dit succesvolle programma nu eens zélf in de schijnwerpers zetten en schakelden daarvoor de hulp in van niemand minder dan zijn hubbie Dorian.

Openingsdans

James had niks door, want hij kwam naar ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ op MNM om te praten over zijn populaire programma. Nietsvermoedend stond hij te praten met Peter toen plots Dorian opdook in de studio naast hem. ‘Oh my god, die is hier?!’, aldus een verbaasde James. ‘Ik vond al dat jij zo wakker was deze ochtend, normaal moet ik keihard aan jou schudden.’

‘James laat andere mensen schitteren in de afleveringen’, aldus Wanne die plaatsneemt aan de piano naast Dorian die achter de micro staat. ‘Maar James verdient ook absoluut een musical.’ De twee gieten vervolgens de openingsdans van het koppel, ‘Simply The Best’ van Tina Turner, in een nieuw jasje.

Persoonlijke verwijzingen

Het resultaat doet niet enkel James in tranen uitbarsten, maar raakt een gevoelige snaar bij iedereen! ‘Ik ben even van de wereld’, aldus een geëmotioneerde James. De tekst is een muzikale ode aan James die vol persoonlijke verwijzingen zit. ‘Ik zie je graag, je maakt me zo blij’, ‘Als ik me eenzaam voel op het einde van de dag, maak jij dat goed met je heerlijke lach’ en nog veel meer mooie woorden zitten in de prachtige tekst verwerkt. We zouden zeggen: luister vooral zelf en hou die zakdoek maar in de aanslag.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '