Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

Het thema? Giraffen!

Kylie Jenner deelt foto’s van haar babyshower

Margo Verhasselt

Kylie Jenner heeft haar tweede zwangerschap gevierd met een extravagante babyshower. De 24-jarige realityster deelde kiekjes van het feest op haar Instagrampagina.

Ze werd onlangs nog de eerste vrouw met 300 miljoen volgers op Instagram en deelt nu beelden van haar babyshower met al die mensen. Kylie Jenner, ofwel het jongste zusje uit de Kardashian-clan, is voor de tweede keer zwanger en dat moet gevierd worden.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voor de gelegenheid organiseerde Kylie dan ook een gigantisch feest met bijhorende – waarom ook niet – gigantische giraffenbeelden. De hele familie zou aanwezig geweest zijn, alsook haar vriend rapper Travis Scott. Al is die niet op de foto’s te zien.

Astroworld Festival

Het was even stil rond Kylie en Travis na het drama op het Astroworld Festival in Houston waarvan de rapper medeorganisator was. Tijdens het optreden van Travis kwamen tien festivalgangers om het leven. De twee zouden nu vooral focussen op hun familie.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '