Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Ze hebben twee kindjes samen: Lola en Nakoa-Wolf.

Jason Momoa en Lisa Bonet zetten na 16 jaar een punt achter hun relatie

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

‘GoT’- en ‘Aquaman’-acteur Jason Momoa (42) en Lisa Bonet (54) laten via Instagram weten dat ze een punt zetten achter hun relatie. De twee waren 16 jaar samen, waarvan vijf getrouwd, en hebben twee kindjes.

‘We willen het nieuws delen dat we gaan scheiden’, met die caption verraste Jason Momoa zijn fans deze ochtend op Instagram. ‘De tijden zijn aan het veranderen, en wij ook. We delen dit niet omdat we vinden dat het nieuwswaardig is, wel omdat we op een waardige en eerlijke manier verder willen. De liefde tussen ons blijft bestaan, maar we bevrijden elkaar opdat we onszelf weer beter kunnen leren kennen‘, sluit hij de post af.

Zoë Kravitz

Jason en Lisa, die voordien al eens in het huwelijksbootje stapte met zanger Lenny Kravitz, leerden elkaar zestien jaar geleden kennen in een jazzclub. Vijf jaar geleden gaven ze elkaar nog hun jawoord. Ze hebben samen een dochter Lola (14) en zoon Nakoa-Wolf (13). Lisa heeft ook nog een dochter met Lenny Kravitz, ‘Big Little Lies’-actrice Zoë Kravitz, met wie Jason een zeer goede band heeft. Zo’n goede band dat ze zelfs een matching tattoo hebben die vertaald ‘be always drunk‘ betekent.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Momoa is binnenkort te zien in het vervolg op de eerste ‘Aquaman’-film: ‘Aquaman and the Lost Kingdom’. Vorig jaar kon je hem ook aan het werk zien in ‘Dune’ en ‘Sweet Girl’, waarin hij ook de hoofdrol speelde.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '