Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De opnames gaan deze lente van start.

Jason Momoa zal meespelen in ‘Fast & Furious 10’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Op privévlak kent Jason Momoa (42) niet de beste tijden, want de acteur en zijn vrouw Lisa kondigden aan dat ze gaan scheiden. Gelukkig kan hij zijn gedachten verzetten door zich volop op zijn werk te gooien, want Jason zal deel uitmaken van de nieuwste ‘Fast & Furious’-film.

Ongeluk in het spel is geluk in de liefde, zeggen ze weleens. Bij Jason Momoa is het duidelijk omgekeerd. Hij ging onlangs na zestien jaar uit elkaar met zijn vrouw Lisa Bonet. Ze hebben samen een dochter Lola (14) en zoon Nakoa-Wolf (13). Jason blijft niet bij de pakken zitten en gaat volop voor zijn bloeiende acteercarrière. We kennen de man uiteraard uit ‘Game of Thrones‘, en hij speelde verder ook mee in ‘Aquaman‘ dat binnenkort een vervolg krijgt, ‘Dune’ en ‘Sweet Girl’.

Opnames

Hij mag nu een nieuwe topper aan die cv toevoegen, want Jason zal schitteren in de nieuwste ‘Fast& Furious’-film. Voor wie ondertussen de tel een beetje kwijt is, we feel ya, het is al de tiende (!) film. Vorig jaar kwam ‘F9: The Fast Saga’ nog uit en ook die prent was opnieuw een groot succes.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Jason zal aan de zijde spelen van Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang en Charlize Theron. Het is nog niet duidelijk welke rol hij zal spelen, maar volgens bronnen van The Hollywood Reporter zou hij in de huid kruipen van een slechterik. De opnames van ‘Fast & Furious 10’ starten deze lente en de film zou in mei 2023 in de bioscoopzalen verschijnen.

Nog meer films die we willen zien:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '