Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Het verhaal van de grote tiener Jodi gaat verder!

TRAILER: Netflix komt op deze datum met een vervolg op ‘Tall Girl’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Voor wie het gemist had: er komt wel degelijk een vervolg op de Netflixfilm ‘Tall Girl’! De streamingdienst deelde de officiële trailer voor ‘Tall Girl 2’.

‘Tall Girl’ kwam meer dan twee jaar geleden uit. De film eindigde met een mooie les dat lengte niet alles is die het taboe rond grote vrouwen helpt te doorbreken. Al betwijfelt redactrice Eline, die zelf 182 centimeter meet, of we ‘m geleerd hebben.

Hoe dan ook, op het einde van ‘Tall Girl’ zagen we hoe Jodi (Ava Michelle) na haar inspirerende speech op het homecomingbal voor de jongen van haar dromen – niet Stig Mohlin (Luke Eisner), maar wel Jack Dunkleman (Griffin Gluck) – ging en ze leefden nog lang en gelukkig. Of toch niet? Netflix komt namelijk met een vervolg op de film, waarin het verhaal van de grote tiener Jodi verder gaat.

Uit de trailer blijkt dat Jodi nu niet alleen een vriend heeft, maar ze ook populair en zelfzeker is én dat ze de hoofdrol scoorde in de schoolmusical, maar die laatste doet haar twijfelen aan zichzelf. We zien ook dat er een nieuwe love interest in haar leven komt, waardoor haar relatie met Jack misschien wel eens onder druk zou kunnen komen te staan.

‘Tall Girl 2’ is vanaf 11 februari te zien op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '