Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney

Een (klein) vreugdesprongetje is helemaal op z'n plaats!

Disney is bezig met live-actionremake van ‘The Aristocats’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Nadat het onder meer ‘Dumbo’, ‘The Lion King’ en ‘Aladdin’ succesvol in een nieuw jasje stak, is Disney alweer bezig met de volgende live-actionremake van een klassieker. Dit keer gaat het om ‘De Aristokatten’ of ‘The Aristocats’.

Hoe meer Disney, hoe beter! We denken dat de meesten ons hier wel groot gelijk in geven. We groeiden op met de prachtige tekenfilmfiguren, bekeken alle Disneyfilms verschillende keren opnieuw als puber/volwassene en de laatste jaren worden we getrakteerd op live-actionremakes van al die heerlijke klassiekers.

Kattenfamilie

De magie blijft verdergaan, want Disney zou volgens de Amerikaanse website Deadline – die het uit goede bron vernam – alweer bezig zijn met een nieuw favorietje in een nieuw jasje te steken, meer bepaald ‘De Aristokatten’ of ‘The Aristocats’. Een (klein) vreugdesprongetje is helemaal op z’n plaats!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Iedereen kent uiteraard het verhaal uit 1970 van een aristocratische kattenfamilie bestaande uit Duchess en haar kittens Marie, Berlioz en Toulouse die door butler Edgar worden ontvoerd om zo de erfenis van zijn rijke bazin Adelaide aka Madame in handen te kunnen krijgen. Een straatkat Thomas en zijn jazzband – uiteraard ook bestaande uit katten – helpt hen om terug naar huis te keren en het snode plannetje van Edgar in de kiem te smoren.

To be continued...

Het script zou geschreven worden door Will Gluck, bekend van onder meer de ‘Peter Rabbit’-films en Keith Bunin die ‘Onward’ op zijn cv heeft staan. Die eerste zal de film ook regisseren. Wanneer ‘The Aristocats’ zou uitkomen en of de prent in de bioscoop of op Disney+ uitkomt, is voorlopig nog niet bekend. We houden jullie sowieso op de hoogte.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '