Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Films/Sony Pictures

De cinemazalen zijn weer geopend!

Deze films wil je in januari in de bioscoop zien

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het leek er even op dat we in januari geen filmavondje zouden kunnen plannen, maar de cinemazalen werden al snel weer geopend verklaard. Voor deze films wil je in januari dan ook graag naar de bioscoop.

PS niet genoeg aan onderstaand overzichtje? Momenteel spelen sommige films die eind december uitkwamen, zoals ‘Spider-Man: No Way Home’ en ‘The Matrix Resurrections’, ook nog in de bioscoop.

The King’s Man

De release van ‘The King’s Man’ stond gepland voor 29 december, maar is verschoven naar 1 januari. Je kan de prequel op de twee ‘The Kingsman’-films vanaf nu dus gaan kijken! In deze film ontdekken we de oorsprong van de allereerste onafhankelijke inlichtingendienst.

Vanaf 1 januari in de bioscoop.

Trailer

© 20th Century Studios

The 355

Wanneer een geheim en levensgevaarlijk wapen in de verkeerde handen valt, moet CIA-agent Mace de handen in elkaar slaan met drie rivaliserende agenten, de Duitse Marie, de Britse Khadijah en de Colombiaanse Graciela, om het wapen te kunnen bemachtigen.

Vanaf 5 januari in de bioscoop.

Trailer

© Belga Films

Way Down

Kunsthandelaar Walter wil de ondoordringbare centrale bank van Spanje beroven en een lang verloren gewaande schat, die slechts tien dagen in de kluis bewaard zal worden, in zijn bezit krijgen. Hij roept de hulp in van de jonge ingenieur Thom. Ze hebben tien dagen om een ingenieus plan te bedenken en slechts negentig minuten om het uit te voeren.

Vanaf 12 januari in de bioscoop.

Trailer

© Sony Pictures

Scream

In de vijfde ‘Scream’-film – die gewoon ‘Scream’ heet – heeft een nieuwe moordenaar het Ghostface-masker opgezet 25 jaar nadat het rustige stadje Woodsboro opgeschrikt werd door een reeks brutale moorden. Hij richt zich deze keer op een groep tieners en legt dodelijke geheimen uit het verleden bloot.

Vanaf 12 januari in de bioscoop.

Trailer

© Sony Pictures

Morbius

Maak kennis met dokter Michael Morbius, een Marvel-antiheld. Hij lijdt aan een ernstige bloedziekte en wil andere slachtoffers redden, dus waagt hij zich aan een experimenteel serum. Op het eerste gezicht lijkt het een succes te zijn, maar al snel wordt de remedie erger dan de ziekte.

Vanaf 26 januari in de bioscoop.

Trailer

© Sony Pictures

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '