Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO/Disney

Heel wat entertainment in het nieuwe jaar!

Van ‘Eternals’ tot de ‘Harry Potter’-special: dit kijk je in januari op Streamz, Disney+ en Prime Video

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Met het grauwe weer is entertainment at home meer dan welkom. Gelukkig voorzien niet enkel de tv-gids en Netflix ons van interessante content, maar hebben ook Streamz, Disney+ en Prime Video allerlei titels voor ons in petto in januari.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts

Duik 20 jaar na de eerste film opnieuw in de wereld van ‘Harry Potter’ dankzij een reünie op de set met onder anderen Emma Watson, Rupert Grint, Daniel Radcliffe, Tom Felton en zoveel meer!

PS vanaf 1 januari kan je ook alle films opnieuw bekijken via Streamz.

Vanaf 2 januari op Streamz.

Trailer

Hacked

Fan van ‘wtFOCK’? Dan wordt ‘Hacked’ misschien wel je nieuwe verslaving. Daarin zien we hoe drie populaire vrienden gechanteerd worden door een hacker.

Vanaf 3 januari op Streamz.

Trailer

Big Sky: seizoen 2

Privédetectives Cassie Dewell en Jenny Hoyt werken weer samen en onderzoeken een autowrak. Al snel ontdekken ze dat de zaak niet zo eenvoudig is als het lijkt.

Vanaf 5 januari wekelijks op Disney+.

Shadow in the Cloud

Tijdens WOII reist pilote Maude mee met een Boeing en moet ze vertrouwelijke documenten beschermen, maar zij en haar koppige reisgenoten zijn niet alleen aan boord...

Vanaf 5 januari op Streamz+.

Trailer

The Tender Bar

JR, een jongen zonder vader, spendeert veel tijd in de bar waar zijn nonkel Charlie, die als een vaderfiguur is voor hem, werkt. JR begint zijn romantische en professionele dromen na te jagen, terwijl zijn moeder hem een toekomst probeert te geven.

Vanaf 7 januari op Prime Video.

Trailer

Euphoria: seizoen 2

The wait is almost over! Het tweede seizoen van ‘Euphoria’ is binnenkort te zien op Streamz. Rue is hervallen en zeult een koffertje vol pillen mee. We horen in de trailer ook hoe ze haar liefde betuigt aan Jules, en ook de andere tieners zoeken hun weg.

Vaanf 10 januari wekelijks op Streamz.

Trailer

Eternals

De Eternals beschermden de mensheid decennialang tegen tegen monsters genaamd Deviants. Wanneer elk schepsel gedood is, gaan de helden elk hun eigen weg. Maar wanneer er ineens weer Deviants op het toneel verschijnen, moeten ze opnieuw hun krachten bundelen.

Vanaf 12 januari op Disney+.

Trailer

Hotel Transylvania: Transformania

Wanneer Van Helsings mysterieuze uitvinding in de war raakt, worden Drac en zijn monstervrienden in mensen veranderd, en Johnny in een monster. Het is een race tegen de klok om op tijd een remedie te vinden.

Vanaf 14 januari op Prime Video.

Trailer

Queens

Vier vrouwen van in de veertig die samen deel uitmaakten van de Nasty Bitches, een groep die jaren in de 90 hot was in de hiphopwereld, hadden jaren geen contact, maar komen nu terug samen voor een nieuwe kans op roem.

Vanaf 19 januari op Disney+.

Trailer

The Real Queens of Hip-Hop: The Women Who Changed the Game

In deze special krijgen we een blik op de evolutie en impact van vrouwen in de hiphopwereld. Van City Girls over MC Sha-Rock tot Yo-Yo.

Vanaf 14 januari op Disney+.

Mixed-ish: seizoen 2

We volgen verder het jeugdverhaal van Bow die opgroeide in een gemengd gezin in de jaren 80 en de constante dilemma’s waarmee ze werden geconfronteerd.

Vanaf 12 januari wekelijks op Disney+.

Grown-ish: seizoen 3

In het derde seizoen van ‘Grown-ish’ volgen we verder het studentenleven van Zoey Johnson en haar vrienden en de struggles die ermee gepaard gaan.

Vanaf 12 januari op Disney+.

Peacemaker

Christopher Smith aka Peacemaker is een moordenaar die obsessief op zoek is naar vrede. Hij vermoordt iedereen die in de weg staat van dat doel.

Vanaf 14 januari op Streamz.

Trailer

Billie vs Benjamin

De linkse Billie en de rechtse Benjamin ontmoeten elkaar verkleed op vrijgezellenweekend, maar door een discussie komen ze erachter dat ze meer verschillen dan ze dachten en toch geen match made in heaven zijn. De verliefdheid tussen hen is groot, maar hun tegenstellingen dreigen al snel nog groter te worden.

Vanaf 17 januari op Streamz.

The Gilded Age

Nadat haar vader komt te overlijden, verhuist de jonge Marian Brook van het platteland naar New York City om bij haar rijke tantes Agnes en Ada te gaan wonen. Maar ze raakt al snel betrokken bij een sociale oorlog.

Vanaf 25 januari op Streamz.

Trailer

Mocro Maffia: seizoen 4

Opnieuw actie, drama, familieconflicten en verraad in de grimmige misdaadserie over de Amsterdamse onderwereld.

Vanaf 28 januari elke vrijdag op Streamz.

PS vanaf 19 januari staat ook de kortfilm ‘Mocro Maffia Meltem’ over het nieuwe personage Meltem dat in het vierde seizoen te zien zal zijn op Streamz.

Teaser

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '