Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Voltage Picture

'After Ever Happy' zal de laatste film van de pikante franchise zijn.

TEASER: de vierde ‘After’-film belooft nóg heter te worden

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Ben jij ook helemaal in de ban van de ‘After’-fanchise? Dan heb je geluk, want de eerste teaser voor de vierde en helaas ook laatste film van de franchise werd gelost. Uit die spannende minuut blijkt dat ‘After Ever Happy’ nóg heter, maar ook dramatischer zal worden.

De Kerstman liet nog een fijn kerstcadeautje achter onder de kerstboom: de eerste teaser voor ‘After Ever Happy’. ‘Tessa and Hardin zijn terug, maar zullen ze uiteindelijk ook hun sprookjeseinde krijgen?‘, staat er bij de video op YouTube. Uit die eerste beelden kunnen we afleiden dat dat niet zo evident zal worden, want hoewel het vuur tussen Tessa en Hardin nog niet is uitgebrand, lijkt het erop dat hun (giftige) relatie voor een zoveelste keer op de proef wordt gesteld.

Een bom

‘Ik wil niet overleven, ik wil leven’, horen we Tessa zeggen. Niet veel later eindigt ze de teaser met de woorden ‘We zijn een bom die op ontploffen staat. Het spijt me dat ik je niet kon herstellen’. Zullen ze dan toch een punt zetten achter hun turbulente relatie? De synopsis van de film geeft wat meer duidelijkheid. ‘In de vierde en laatste film groeien Hardin en Tessa op. Hun volgende hoofdstuk zal ofwel eindigen als een sprookje of een einde breien aan hun passionele, maar giftige relatie. Wanneer een geheim uit het verleden de ondoordringbare façade van Hardin breekt, wordt hun relatie nog een laatste keer op de proef gesteld‘, klinkt het. Spannend!

In ‘After We Fell’ zagen we nog hoe Hardin en Tessa steeds dichter naar elkaar toegroeiden en uiteindelijk ook gingen samenwonen. Het leek erop dat de twee tortelduifjes, ondanks de vele strubbeling, eindelijk rust hadden gevonden bij elkaar, maar niets blijkt nu dus minder waar...

In de teaser krijgen we naast Tessa (Josephine Langsford) en Hardin (Hero Fiennes Tiffin) geen nieuwe gezichten te zien. Het is wel vrij zeker dat de vertrouwde cast weer van de partij zal zijn en Landon Gibson (Chance Perdomo), Trish Daniels (Louise Lombard), Karen Scott (Frances Turner), Ken Scott (Rob Estes) en Nora (Kiana Madeira) in de film zullen opduiken.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De releasedatum van ‘After Ever Happy’ is nog niet bekend, maar we mogen de film sowieso in 2022 verwachten.

Nog meer titels om naar uit te kijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '