Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Zo zien we ze samen fietsen met Martien Meiland en zonnebaden met Marie en Viktor Verhulst.

Dit zijn de eerste beelden van ‘Viva La Feta’, het programma van Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Binnenkort kunnen we op Play4 kijken naar een gloednieuw programma dat onze traanbuisjes sowieso zal triggeren: ‘Viva La Feta’ met Jani Kazaltzis (42) en Otto-Jan Ham (43). In een eerste video vertelt die laatste aan wat we ons precies mogen verwachten.

Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis zijn sinds ze samen deelnamen aan het eerste seizoen van ‘Over De Oceaan’ onafscheidelijk. Zó onafscheidelijk zelfs dat ze binnenkort met een eigen programma komen. We wisten al hoe dat zal heten, ‘Viva La Feta’, en wat het concept is: het duo verwelkomt in een vakantiehuis in Griekenland elke twee dagen een BV, alleen weten ze zelf niet op voorhand wie er aan hun deur zal staan. Samen met hun gasten vieren ze vakantie, maar voeren ze ook diepe gesprekken.

Fietsen met Martien

De opnames vonden eerder dit jaar op het eiland Sifnos plaats. We weten intussen ook al welke BV’s we binnenkort in een Grieks decor zullen zien: Martien Meiland (!), Marlène de Wouters, Bart De Wever, Bockie De Repper, Barbara Sarafian, Serine Ayari, chirurg Reginald Moreels en Marie en Viktor Verhulst.

In een eerste preview vertelt Otto-Jan wat meer over het programma én krijgen we ook al een aantal beelden voorgeschoteld. ‘Volgens Jani is dit het mooiste eiland ter wereld, en de bakermat van de Griekse gastvrijheid. We mogen hier een maand lang logeren in een prachtige vakantievilla, in ruil voor een kleine wederdienst’, legt hij uit terwijl we dankzij de zonnige beelden nu al reikhalzend uitkijken naar de zomer. ’48 uur lang moeten we bewijzen dat we de perfecte gastheren zijn. Hoe moeilijk kan dat nu zijn’, zegt hij ironisch. Vervolgens zien we ze samen paardrijden met Bart De Wever, fietsen met Martien Meiland, borden kapotslaan met Serine Ayari, surfen met Bockie en gieren met Marie en Viktor Verhulst.

De bedoeling is dat we ze de tijd van hun leven bezorgen, zodat ze helemaal ontstressen’, vertelde Jani eerder al in ‘De Cooke & Verhulst Show’. ‘Ik moest kijken wat we konden doen van activiteiten en waar de restaurants zijn.’ Of de twee echt zulke goede gastheren zijn ontdek je binnenkort. Wanneer het programma precies van start zal gaan is nog niet duidelijk, maar dat zal ongetwijfeld ergens in het voorjaar zijn .

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '