Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Het raden kan beginnen!

Dit zijn de eerste ‘Masked Singers’

Margo Verhasselt

Het is eindelijk bijna weer zover! ‘The Masked Singer’ keer binnenkort terug en belooft nog meer mysterie, spektakel én verrassingen. Benieuwd wie er op het toneel verschijnt? De aftelklok op themaskedsinger.be kwam op nul te staan en er gingen drie werelden open. Mogen we je voorstellen aan: Edelhert, Papegaai en Robot. Deze eerste drie figuren uit ‘The Masked Singer’ treden uit de schaduw en nemen iedereen mee in hun adembenemende 3D-wereld.

1. Edelhert

VTM

Een statige wereld vol chique en grandeur? Dat is die van Edelhert. Hij straalt één en al kracht en zelfzekerheid uit. Een classy figuur dat al wat heeft meegemaakt. Hij laat zich niet makkelijk uit zijn lood slaan en heeft graag de touwtjes in handen. 

2. Papegaai

VTM

Meer zin in disco en fiesta? Dan gaat het over the top wereldje van Papegaai je wel bevallen. In zijn zonnige beachbar is het elke dag funky en groovy. Het leven? Ziet de papegaai door een roze (disco) bril en hij is altijd in voor een goed feestje. Met andere woorden: een echte entertainer en sfeermaker. Het woord ‘saai’ staat niet in zijn woordenboek.

3. Robot

VTM

Robot leeft in een wereld van metaal. Met zijn kleurrijke speelsheid licht hij zijn grauwe omgeving helemaal op. Robot verveelt zich geen moment in zijn apocalyptische setting waarin hij oneindig blijft meedraaien. Hij heeft ook een huisdiertje. 

Zelf de werelden ontdekken? Stap via themaskedsinger.be binnen in de werelden van Edelhert, Papegaai en Robot en maak exclusief kennis met de eerste lichting Masked Singers.

Het langverwachte nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ is binnenkort te zien op VTM. 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '