Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Ze reageren verrast op het nieuws van Lady Whistleton!

ZIEN: ‘Bridgerton’-cast maakt de releasedatum van seizoen 2 bekend met video

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Columnist Lady Whistledown heeft heuglijk nieuws voor ons en de cast van Netflix-serie ‘Bridgerton’! Op papier deelt ze mee wanneer we ons aan het tweede seizoen kunnen verwachten. Wij zijn alvast even verrast én enthousiast als de cast!

Het is al bijna een jaar geleden dat Netflix het tweede seizoen van kostuumdrama ‘Bridgerton’ aankondigde, waarin het verhaal zou draaien rond Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), de broer van Daphne. Anthony zou op zoek gaan naar een geschikte bruid, maar richt zijn pijlen op Kate (Simone Ashley); de zus van zijn potentiële bruid! Het vervolg zal dus niet ontbreken aan de nodige drama.

Aankondiging

Netflix deelde zonet een video op YouTube waarin de cast van ‘Bridgerton’ een aankondiging voorleest van columnist Lady Whistledown. Zo reageert de cast even verrast als wij, want vanaf 25 maart kunnen we voor de tweede keer verknocht raken aan het vervolg van de serie. ‘She always has the gossip, hasn’t she?’, reageert Jonathan Bailey speels. Die datum staat bij ons al in het groot omcirkelt!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bekijk het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ vanaf 25 maart 2022 op Netflix.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '