Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

In het vervolg verschuift de focus van het verhaal naar Anthony Bridgerton, de broer van Daphne.

The rumours are true: Netflix bevestigt tweede seizoen ‘Bridgerton’

De geruchten deden al snel na de release van het eerste seizoen van ‘Bridgerton’ de ronde, maar nu bevestigt Netflix het ook: er komt een vervolg! De focus verschuift in het tweede seizoen naar Anthony Bridgerton, de broer van Daphne.


De Netflixserie ‘Bridgerton’ is gebaseerd op een boekenreeks, dus leek het niet meer dan logisch dat het verhaal verdergezet zou worden. Maker Chris Van Dusen gaf bovendien in interviews aan dat hij de ambitie heeft om alle acht boeken naar het scherm te vertalen. Of het zover komt, is nog niet zeker, maar een tweede seizoen komt er wel. Dat bevestigde Netflix zonet. Het tweede boek focust op Anthony Bridgerton, de oudste broer van Daphne. Dat zal in de serie ook het geval zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog geen opnames


Nog voor de officiële bevestiging van het tweede seizoen er kwam, was er al sprake van nieuwe opnames. Die zouden volgens bronnen in maart van start gaan. Netflix bevestigt dat de productie in de lente begint, al zijn er twijfels bij de cast. Actrice Phoebe Dynevor, die Daphne Bridgerton speelt, zei onlangs in een interview met Deadline dat ze de opnames niet ziet gebeuren in de huidige omstandigheden. ‘Het is zo’n intieme show, met zo veel figuranten en zo’n grote crew. Het zou me verbazen als het ons lukt om een nieuw seizoen op te nemen onder de geldende coronamaatregelen.’ Afwachten dus!

Meer om naar uit te kijken: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '