https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ‘Bridgerton’, een historisch drama met een Shondaland-sausje over: ‘De kostuums deden al...

‘Bridgerton’, een historisch drama met een Shondaland-sausje over: ‘De kostuums deden al 90 % van ons werk’

We spraken met enkele acteurs en met maker Chris Van Dusen, de man die eerder al met Shonda Rhimes aan 'Grey's Anatomy' en 'Scandal' werkte.

Bridgerton
© Netflix

Vanaf vandaag kijk je op Netflix naar ‘Bridgerton’, de eerste productie van Shondaland voor de streamingdienst. De reeks is als een tijdmachine naar het welgestelde Londen van de 19de eeuw, maar verwacht geen stoffige geschiedenisles. ‘Je krijgt in Bridgerton alles wat bij een typische Shonda Rhimes-serie hoort’, vertelt maker Chris Van Dusen. Dat wil zeggen snedige humor, seks, slimme en sluwe personages, schandalen en nog meer seks.

Er is lang uitgekeken naar het eerste resultaat van de samenwerking tussen streamingdienst Netflix en het productiehuis van ‘Grey’s Anatomy’-maker Shonda Rhimes. Een blik op de eerste beelden van ‘Bridgerton’ vertelt je waarom het even duurde. De eerste Netflixreeks van Shondaland is een historisch pareltje met indrukwekkende kostuums en magnifieke decors. Aan alles zie je dat er kosten noch moeite noch tijd gespaard werden om de samenwerking met een knaller te starten.

Wil je verder lezen?
Meld je dan aan of maak hieronder gratis een profiel aan. Zo krijg je toegang tot al onze verhalen. Veel leesplezier!
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut
& lees alle artikels van Flair!