Home Lifestyle TRAILER: ‘Bridgerton’ is de Netflix Original voor fans van ‘Gossip Girl’ en...

TRAILER: ‘Bridgerton’ is de Netflix Original voor fans van ‘Gossip Girl’ en ‘Downton Abbey’

De nieuwe serie is de eerste creatie van Shondaland, de productiemaatschappij van 'Grey's Anatomy'-producer Shonda Rhimes, voor Netflix.

trailer bridgerton
© Liam Daniel via Netflix

Netflix brengt een kerstcadeautje dat wij niet kunnen weerstaan. Op kerstdag lanceert het streamingplatform een gloednieuwe serie die perfect is voor fans van ‘Gossip Girl’ en ‘Downton Abbey’. Na een teaser is er nu ook een officiële trailer die ons doet aftellen naar het eerste seizoen van ‘Bridgerton’.

Daphne, oudste dochter van de machtige Bridgerton-familie, hoopt net als haar ouders de ware liefde te vinden. Ze maakt haar debuut op de competitieve huwelijksmarkt van Regency London. Maar dan wordt ze ongeschikt verklaard in een high society-schandaalblad, geschreven door de mysterieuze Lady Whistledown. Wanneer de felbegeerde hertog van Hastings in beeld komt, sluit het duo een deal waarbij ze doen alsof ze samen zijn. Zo wordt hij met rust gelaten door elke moeder in de stad en wordt Daphne gewild door elke kandidaat. Als dat maar goed afloopt! 

‘Gossip Girl’ meets ‘Downton Abbey’

Al bij het zien van de teaser van ‘Bridgerton‘ kregen we major ‘Gossip Girl’-vibes en dat komt vooral door de stem van Lady Whistledown waar we (voorlopig?) geen gezicht op kunnen plakken. Niets van wat er zich in de high society-gemeenschap afspeelt ontgaat haar en geen schandaal blijft dan ook geheim. De periode waarin het verhaal zich afspeelt en de kostuums doen ons dan weer denken aan ‘Downton Abbey‘.

De nieuwe Netflix Original is de eerste creatie van Shondaland, de productiemaatschappij van ‘Grey’s Anatomy’-producer Shonda Rhimes, voor Netflix en bestaat uit acht afleveringen. Wie is Lady Whistledown? En zal ze achter het plannetje komen die Daphne met de hertog heeft gesmeed? En zal Daphne Bridgerton haar ideale match vinden? Vragen waar we hopelijk op 25 december een antwoord op krijgen. Vrolijk kerstfeest!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: