Home Lifestyle Netflixreeks ‘Plan Coeur’ krijgt een derde seizoen

Netflixreeks ‘Plan Coeur’ krijgt een derde seizoen

'Blijf hangen, want we zijn zo terug', schrijft Emilie onder een foto van de Françaises.

plan coeur derde seizoen
© netflix

Oh l’amour, we krijgen er nooit genoeg van. Ben jij net zo’n romantische ziel als ons? Dan hebben we goed nieuws, want er komt een derde seizoen van de populaire Netflixserie ‘Plan Coeur’.

Twee seizoenen lang volgden we met veel plezier de avonturen van de drie Franse vriendinnen Emilie, Charlotte en Elsa in ‘Plan Coeur‘. Ze hebben elk een eigen, uitgesproken karakter, maar we zijn gek op alle drie! Het verhaal ging initieel over een jonge Parisienne die zonder haar medeweten door haar vrienden gekoppeld werd aan gigolo Jules. Als je nog geen enkele aflevering zag, is het misschien niet zo verstandig om verder te lezen: spoiler alert!

Laatste seizoen

In het tweede seizoen zagen we dat Elsa haar beste vriendinnen vergaf én dat ze, na een tumultueus liefdesparcours, nog steeds dolgelukkig samen is met Jules. Ook in de speciale dubbelaflevering, die toonde hoe de vriendenbende zich bezighield tijdens de lockdown als gevolg van de coronacrisis, dook Jules op. En het verhaal is nog niet ten einde, want Joséphine Draï – die Emilie speelt in ‘Plan Coeur’ –  maakte op haar Instagrampagina bekend dat er een derde seizoen komt!

Helaas zal dit ook meteen het allerlaatste seizoen van deze topreeks zijn, maar gelukkig is er ook goed nieuws. Als we Emilie mogen geloven zullen we niet zo heel lang meer moeten wachten op nieuwe afleveringen. ‘Blijf hangen, want we zijn zo terug’, schrijft de actrice onder een foto van de Françaises gevolgd door de alleszeggende hashtag #saison3. 2021 ziet er alsmaar veelbelovender uit!

Lees ook: