Home Lifestyle TRAILER: ‘Emily in Paris’ lijkt een leuke mix van ‘Sex and the...

TRAILER: ‘Emily in Paris’ lijkt een leuke mix van ‘Sex and the City’ en ‘Plan Coeur’ te zijn

De nieuwe Netflixserie is van de hand van Darren Star, de man die ons 'Sex and the City' schonk. Dat is er duidelijk aan te zien.

Netflix loste zonet de officiële trailer van ‘Emily in Paris’, de langverwachte serie van de hand van ‘Sex and the City’-maker Darren Star. De nieuwe beelden doen vermoeden dat de reeks weleens de perfecte mix van ‘Sex and the City’ en ‘Plan Coeur’ zou kunnen zijn.

Op vrijdag 2 oktober verschijnt ‘Emily in Paris’ op Netflix. De gelijkenissen tussen de nieuwe serie en de iconische HBO-reeks ‘Sex And the City’ zijn duidelijk. Ten eerste werden beide geschreven door Darren Star én gestyled door de legendarische Patricia Field. Ten tweede gaan zowel ‘Sex and the City’ als ‘Emily in Paris’ over een meisje met een groot modegevoel in een enorme stad, op zoek naar de liefde maar vooral naar zichzelf.

Het grote verschil is dat Emily het probeert te maken in Parijs, terwijl Carrie Bradshaw het al min of meer gemaakt heeft in New York. Lily Collins speelt socialmediamanager Emily die naar de Franse hoofdstad wordt gestuurd om de plaatselijke zetel van het bedrijf bij te staan met haar marketingkennis. Maar Emily’s Amerikaans enthousiasme wordt niet echt geapprecieerd door haar Franse collega’s, to say the least. De tien afleveringen volgen het Parijse avontuur van de Amerikaanse, die niet alleen in haar werkleven maar ook in haar liefdesleven heel wat voor de fashionable voeten gegooid krijgt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: