Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De nieuwe Netflixserie is van de hand van Darren Star, de man die ons 'Sex and the City' schonk. Dat is er duidelijk aan te zien.

TRAILER: ‘Emily in Paris’ lijkt een leuke mix van ‘Sex and the City’ en ‘Plan Coeur’ te zijn

Netflix loste zonet de officiële trailer van ‘Emily in Paris’, de langverwachte serie van de hand van ‘Sex and the City’-maker Darren Star. De nieuwe beelden doen vermoeden dat de reeks weleens de perfecte mix van ‘Sex and the City’ en ‘Plan Coeur’ zou kunnen zijn.


Op vrijdag 2 oktober verschijnt ‘Emily in Paris’ op Netflix. De gelijkenissen tussen de nieuwe serie en de iconische HBO-reeks ‘Sex And the City’ zijn duidelijk. Ten eerste werden beide geschreven door Darren Star én gestyled door de legendarische Patricia Field. Ten tweede gaan zowel ‘Sex and the City’ als ‘Emily in Paris’ over een meisje met een groot modegevoel in een enorme stad, op zoek naar de liefde maar vooral naar zichzelf.

Het grote verschil is dat Emily het probeert te maken in Parijs, terwijl Carrie Bradshaw het al min of meer gemaakt heeft in New York. Lily Collins speelt socialmediamanager Emily die naar de Franse hoofdstad wordt gestuurd om de plaatselijke zetel van het bedrijf bij te staan met haar marketingkennis. Maar Emily’s Amerikaans enthousiasme wordt niet echt geapprecieerd door haar Franse collega’s, to say the least. De tien afleveringen volgen het Parijse avontuur van de Amerikaanse, die niet alleen in haar werkleven maar ook in haar liefdesleven heel wat voor de fashionable voeten gegooid krijgt.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '