Home Lifestyle ‘Plan Coeur’ komt deze week nog met speciale dubbelaflevering

‘Plan Coeur’ komt deze week nog met speciale dubbelaflevering

In 'Plan Confiné.e.s' zien we hoe Elsa, Charlotte, Émilie en de rest van de vrienden de lockdown beleven.

plan coeur extra aflevering
© Netflix

Netflix Frankrijk verklapte zonet dat het een heel mooi corona-cadeautje heeft voor z’n abonnees. Binnen twee dagen verschijnt er een verrassingsaflevering van het populaire ‘Plan Coeur’ op de streamingdienst. De dubbelaflevering toont Elsa en haar vrienden tijdens de Franse lockdown.

Niet gevreesd, de corona-special wordt geen trieste boel over eenzaamheid en verveling. De trailer belooft meer van wat we gewoon zijn van de drie Franse vriendinnen: een heerlijk eerlijke Émilie, een hilarische Charlotte die blijkbaar een hypochonder is, en een nog steeds dolverliefde Elsa. Die laatste is dus nog altijd gelukkig met Jules, al herken je ‘m in de trailer amper met z’n lange lockdownlokken.

Traduction, s.v.p.

We hebben nóg goed nieuws, maar helaas ook minder goed nieuws. Het goede nieuws is dat de dubbelaflevering woensdag ook al op de Belgische Netflix zal staan. Het minder goede nieuws is dat enkel onze Waalse/Franstalige medemens de special tussen zijn overzicht zal zien staan. De Vlaamse kant moet nog wat langer wachten, vermoedelijk tot de Nederlandse ondertiteling op punt staat.

Voor elk probleem bestaat er echter een oplossing. Als je naar de instellingen van je Netflix-account gaat, kan je daar de taal veranderen naar Frans. Je zal de extra aflevering van ‘Plan Coeur’ dan wél zien staan, al zal de Nederlandse ondertiteling natuurlijk ontbreken. Maar misschien is het een goede manier om je Frans te trainen, met Franse ondertiteling als hulpmiddel? Met een beetje geluk is er zelfs Engelse ondertiteling beschikbaar. Als je talen echt te slecht zijn, zal er niets anders opzitten dan nog even geduld oefenen. We laten je nog weten tot wanneer!

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.