Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

In 'Plan Confiné.e.s' zien we hoe Elsa, Charlotte, Émilie en de rest van de vrienden de lockdown beleven.

‘Plan Coeur’ komt deze week nog met speciale dubbelaflevering

Netflix Frankrijk verklapte zonet dat het een heel mooi corona-cadeautje heeft voor z’n abonnees. Binnen twee dagen verschijnt er een verrassingsaflevering van het populaire ‘Plan Coeur’ op de streamingdienst. De dubbelaflevering toont Elsa en haar vrienden tijdens de Franse lockdown.


Niet gevreesd, de corona-special wordt geen trieste boel over eenzaamheid en verveling. De trailer belooft meer van wat we gewoon zijn van de drie Franse vriendinnen: een heerlijk eerlijke Émilie, een hilarische Charlotte die blijkbaar een hypochonder is, en een nog steeds dolverliefde Elsa. Die laatste is dus nog altijd gelukkig met Jules, al herken je ‘m in de trailer amper met z’n lange lockdownlokken.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Traduction, s.v.p.


We hebben nóg goed nieuws, maar helaas ook minder goed nieuws. Het goede nieuws is dat de dubbelaflevering woensdag ook al op de Belgische Netflix zal staan. Het minder goede nieuws is dat enkel onze Waalse/Franstalige medemens de special tussen zijn overzicht zal zien staan. De Vlaamse kant moet nog wat langer wachten, vermoedelijk tot de Nederlandse ondertiteling op punt staat.

Voor elk probleem bestaat er echter een oplossing. Als je naar de instellingen van je Netflix-account gaat, kan je daar de taal veranderen naar Frans. Je zal de extra aflevering van ‘Plan Coeur’ dan wél zien staan, al zal de Nederlandse ondertiteling natuurlijk ontbreken. Maar misschien is het een goede manier om je Frans te trainen, met Franse ondertiteling als hulpmiddel? Met een beetje geluk is er zelfs Engelse ondertiteling beschikbaar. Als je talen echt te slecht zijn, zal er niets anders opzitten dan nog even geduld oefenen. We laten je nog weten tot wanneer!

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '