Home Lifestyle Makers van ‘La casa de papel’ komen met sexy serie ‘Sky Rojo’

Makers van ‘La casa de papel’ komen met sexy serie ‘Sky Rojo’

Netflix deelde zonet de releasedatum en eerste beelden van de reeks.

Sky Rojo
© Netflix

Álex Pina en Esther Martínez Lobato, het duo achter ‘La casa de papel’ en ‘The Pier’, hebben een nieuwe Netflixreeks klaar. ‘Sky Rojo’ belooft sexy en spannend te worden. Op 19 maart verschijnt de reeks.

In ‘Sky Rojo’ vluchten Coral, Wendy en Gina weg uit de stripclub waar ze werken. Hun pooier Romeo en zijn handlangers zitten achter hen aan. In acht afleveringen volgen we de achtervolging op leven en dood van drie vrouwen die gaandeweg beseffen dat ze samen sterk staan. Hoofdrolspeelsters Verónica Sánchez, Lali Espósito en Yany Prado zijn nog nobele onbekenden bij ons.

Opgejaagd wild

Na ‘La casa de papel’, ‘The Pier’ en ‘White Lines’ werken Álex Pina en Esther Martínez Lobato opnieuw samen. ‘We wilden in deze serie op elk moment van elke aflevering de energie hoog houden, zodat je voelt dat de personages in een race tegen de tijd zitten’, vertellen ze. ‘Normaal werk je in een aflevering toe naar de derde act waarin alle energie tot een explosie komt. “Sky Rojo” is een constante derde act.” Het tempo en de adrenaline liggen dus hoog, en dat zie je onmiddellijk aan de eerste beelden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen van telkens zo’n 25 minuten. Er komt sowieso een tweede seizoen van eveneens acht afleveringen. De opnames van de reeks gingen door in Madrid en op Tenerife.

Lees ook: