https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ‘White Lines’ van Álex Pina nu op Netflix: ‘Net als in “La...

‘White Lines’ van Álex Pina nu op Netflix: ‘Net als in “La casa de papel” speelt hij pingpong met je emoties’

We spraken met Laura Haddock, hoofdrolspeelster in de gloednieuwe Netflixreeks van de 'La casa de papel'-maker.

© Des Willie

Álex Pina is een werkmier. Sinds 2015 schudde hij vier seizoenen van ‘La casa de papel’, vier seizoenen van ‘Vis a vis’ en twee seizoenen van ‘The Pier’ uit zijn mouw. Vandaag voegt hij daar een eerste seizoen van het gloednieuwe ‘White Lines’ aan toe. Laura Haddock, de Britse die de hoofdrol scoorde in de reeks, kust haar twee pollekes voor de kans om met de succesvolle Spanjaard te werken. ‘Enkele dagen voor het script binnenkwam, had ik nog tegen een vriend gezegd dat ik zo graag met hem iets zou maken.’

Je kan de razend knappe en al even sympathieke Laura Haddock (34) herkennen van de populaire coming of age-film ‘The Inbetweeners’, ‘Guardians of the Galaxy’ of de vijfde ‘Transformers’-film. Misschien zag je haar ooit op de rode loper aan de zijde van haar bekende ex-man Sam Claflin, van wie ze vorig jaar scheidde. Wat het ook zij, na het bekijken van Álex Pina’s nieuwste Netflix-baby ‘White Lines’ staat de Londense actrice in je geheugen gegrift als Zoe Walker, de een tikkeltje vreemde dame die twintig jaar na de verdwijning van haar broer op Ibiza uitzoekt wat hem overkomen is.

We hadden een digitale date met de actrice die enthousiast vertelde over haar Ibiza-avontuur, dat zich in werkelijkheid vooral in Madrid en op Mallorca afspeelde.

Wil je verder lezen?
Meld je dan aan of maak hieronder gratis een profiel aan. Zo krijg je toegang tot al onze verhalen. Veel leesplezier!
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut
& lees alle artikels van Flair!